Recenzii despre Moleculica

 • Elena
  Împreună cu familia și munca, am pierdut grija pentru pielea mea. Colegii au început să sugereze că este timpul să se îngrijească de ridurile lor și au sfătuit complexul Moleculica. Această linie naturală mi s-a potrivit perfect și mi-a transformat fața! Nu sunt un fan al machiajului, dar cu pielea mea ca acum îmi permit să arăt bine fără machiaj mult timp.
  Moleculica
 • Ana
  De mult timp caut o îngrijire bună a pielii. Pielea mea este foarte sensibilă și predispusă la alergii și nu toate produsele cosmetice mi se potriveau. Cremele și măștile Moleculica sunt complet naturale, parcă create personal pentru mine. Crema și masca de noapte completează perfect crema de zi pe care am folosit-o inițial. Cu ajutorul lor, fața arată mai proaspătă, mai strălucitoare și mai tânără. Mulțumesc!
  Moleculica
 • Ana
  Cu pielea mea mixtă, mi-a fost întotdeauna greu să găsesc o cremă. Dar cu crema Moleculica, efectul mi s-a potrivit imediat. Mi-a plăcut textura sa - ușoară și nu grasă, este complet absorbită, poate fi folosită ca bază pentru machiaj. În câteva săptămâni, toate ridurile fine au fost netezite, iar pielea a devenit uniformă. Încercați Moleculica cu siguranță!
  Moleculica
 • Ioana
  Am observat că colega mea era din ce în ce mai tânără, deși ridurile ei erau pronunțate. Am întrebat care este secretul și am aflat despre crema Moleculica. O folosește de mai bine de o lună și se pare că s-a retras acum 10 ani. Am decis să-mi comand aceeași cremă plus o mască. Rezultatul este imediat vizibil - pielea este hidratată și strânsă. Acum aștept o actualizare minunată!
  Moleculica
 • Ana
  După aplicarea cremei Moleculica, starea mea de spirit se ridică imediat. Îl folosesc de trei săptămâni acum, iar pielea a devenit mai catifelată și mai moale, tenul s-a uniformizat și ovalul s-a strâns. Toate ridurile fine de lângă ochi s-au netezit, iar liniile de expresie au devenit mai puțin pronunțate. Cred că puteți obține mai mult dacă îl folosiți în continuare.
  Moleculica
Evaluarea utilizatorilor Moleculica
4.3
27