Instructiuni de folosire Moleculica

Indicații de utilizare Moleculica

Moleculica zone de aplicare cremă

Crema Moleculica este destinată femeilor cu vârsta peste 25 de ani care caută să-și întinerească pielea și să încetinească procesul natural de îmbătrânire. Dacă ai grijă de pielea ta și nu ai fonduri suplimentare pentru a vizita saloane de înfrumusețare, folosește o cremă de zi în combinație cu o cremă de noapte și o mască de față pentru a păstra pielea tânără și aspectul său sănătos și atractiv mai mult timp! Crema este o alternativă excelentă la injecțiile cu acid hialuronic și botox pentru cei care sunt împotriva intervențiilor chirurgicale și pentru metodele naturale.

Încercați o cremă anti-îmbătrânire îmbogățită cu un complex peptidic, retinol, acid hialuronic și unt de shea și simțiți puterea întineririi sale miraculoase. Moleculica vă va ajuta să derulați timpul și să vă uitați adevărata vârstă pentru totdeauna.

Recomandări de aplicare a cremei

Ambalajul pentru produsele Moleculica vândute în România include o adnotare. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza produsul. Crema este ușor de utilizat, ceea ce nu scade efectul uimitor anti-îmbătrânire.

  1. Curățați temeinic pielea, îndepărtând toate reziduurile de machiaj. Pre-exfolierea sau curățarea nu mai mult de două ori pe săptămână vă vor oferi cele mai bune rezultate.
  2. Răspândiți o cantitate mică de cremă uniform pe față, gât și decolteu, imprimând-o cu mișcări ușoare ale degetelor.
  3. Pentru rezultate de lungă durată, utilizați crema zilnic.

Pentru fiecare produs Moleculica - cremă de zi, cremă de noapte sau mască - există o instrucțiune separată. Utilizarea lor combinată pentru îngrijirea pielii pe tot parcursul zilei este recomandată de producător pentru a obține rezultate mai pronunțate în întinerire.

Dimineața Curățați-vă bine fața, apoi aplicați o cremă de zi și așteptați să fie absorbită. Potrivit ca bază de machiaj.
În timpul zilei Puteți aplica masca timp de 15-20 de minute, dar nu trebuie să repetați această procedură mai des de 2-3 ori pe săptămână. După mască, puteți folosi și o cremă de îngrijire zilnică.
Seara Curăță pielea, aplică o cremă de noapte specială până la absorbția completă. Și nu uitați să vă asigurați că dormiți bine, deoarece este bine și pentru pielea voastră!

Contraindicațiile necesită prudență

Crema Moleculica nu are contraindicații prescrise, cu excepția intoleranței individuale la componentele individuale. Vă recomandăm să vă abțineți de la utilizarea cremei mai devreme de 25 de ani, deoarece acest lucru nu este recomandabil. La o vârstă fragedă, pielea însăși reproduce proteinele structurale în totalitate și nu are nevoie de nutriție suplimentară. Stimularea suplimentară din exterior nu poate decât să încetinească sinteza intracelulară naturală.

Înainte de utilizare, efectuați un test simplu pentru a vă asigura că crema este potrivită pentru dvs. , iar alergiile nu vor fi un efect secundar. Dacă aveți intoleranță la cel puțin unul dintre componentele din cremă, încetați să o utilizați înainte de a consulta un medic.

Ca test, puteți aplica crema pe interiorul cotului atunci când o utilizați pentru prima dată și puteți monitoriza reacția. Dacă nu există iritații, roșeață sau mâncărime, nu ezitați să utilizați o cremă pentru întinerirea pielii. În câteva săptămâni nu vă veți recunoaște fața în oglindă!