Experiență de utilizare Moleculica

O prezentare generală a utilizării Moleculica de Joanna of Rome

Pielea lui Joanne înainte de a folosi Moleculica își dădea vârsta

Orice frumusețe se estompează în timp

Lucrez în industria turismului cu oameni, așa că arătarea bună face parte din slujba mea. Cu toate acestea, vârsta își are consecințe, indiferent ce se poate spune. Și dacă coafura și garderoba pot fi întotdeauna înlocuite, atunci pielea de pe față îți va da întotdeauna vârsta, indiferent de cât de mult machiaj ai îmbrăca. Încerc de mult timp să găsesc produse anti-îmbătrânire adecvate pentru ca eu să încetinească îmbătrânirea. Dar cel mai adesea am fost dezamăgit de rezultat.

Pielea mea este foarte uscată și sensibilă. Dacă crema nu se potrivește, atunci fulgerul și erupțiile sunt cel mai puțin pe care te poți baza. În acest moment, ridurile încetează să te mai deranjeze atunci când trebuie să tratezi urgent dermatita.

Un remediu care se potrivește

Înainte de a găsi cosmetice Moleculica pentru mine, a trebuit să petrec mult timp. Experiența mea bogată de experimentare mi-a spus că cel mai bine este să mă concentrez pe produse cu o compoziție naturală. Acțiunea lor este cel mai puțin probabil să provoace iritații. Nu a existat nicio opțiune ideală, crema este prea grasă, apoi curge, apoi în loc să netezească pielea, pur și simplu hidratează. Și când am încercat crema de zi Moleculica, mi-am dat seama că de asta aveam nevoie.

Cream Moleculica mi s-a potrivit perfect! După aplicarea acestuia, este întotdeauna plăcut pentru mine să mă privesc în oglindă. Nu numai că oferă îngrijiri de calitate, ci și întinerește, luminează pielea și netezește ridurile. La început am folosit doar cremă de zi, iar după aceea am comandat și o cremă de noapte cu mască.

Singurul dezavantaj este că nu puteți cumpăra o cremă pe piața liberă, trebuie să o comandați de pe site. Prin urmare, atunci când tubul se epuizează, trebuie să aveți grijă să completați stocul la timp. Dar, pe de altă parte, acesta este, de asemenea, un plus, deoarece comandând pe site-ul oficial, aveți garanția de a primi produsul original. În plus, serviciul funcționează impecabil: livrarea este rapidă, nu este necesară plata în avans.

După utilizarea cremei Moleculica, fața Johannei se transformă

Minunată transformare a pielii

Trebuie să spun că utilizarea cremei Moleculica în câteva săptămâni mi-a îndepărtat aproximativ urmele din ultimii zece ani de pe față. După doar o săptămână de utilizare, pielea era parcă saturată de umezeală și arăta proaspătă. Elasticitatea sa a crescut considerabil, iar culoarea s-a uniformizat și a devenit mai deschisă. După trei săptămâni, ridurile mici au început să dispară și apoi au dispărut complet! Acum fața mea strălucește din nou de tinerețe și mă simt foarte încrezător. După o lună de utilizare, am avut senzația că pielea a devenit autosuficientă, deoarece chiar dacă nu ai aplicat crema, aspectul ei nu s-a schimbat. Dar îngrijirea anti-îmbătrânire este cu siguranță necesară, așa că continuu să folosesc în permanență produsele Moleculica. De două ori pe săptămână aplic masca timp de 20 de minute, iar în zilele normale alternez cremă de zi și de noapte.

Pentru a nu fi neîntemeiat, înainte de utilizare și după o lună de plecare, am făcut aceleași fotografii. Ei caracterizează eficiența cremei mai bine decât cuvintele. Rezultatul este în fotografie, mai este ceva de spus? Dacă aș ști rezultatul în avans, nici nu aș privi niciun alt remediu. Acum vârsta mea este un mister pentru toată lumea.

Frumoase bonusuri

Dintre avantaje, aș dori să remarc textura ușoară delicată a cremei, este perfect absorbită fără a lăsa urme. Potrivit pentru pielea sensibilă predispusă la erupții alergice. Și efectul este destul de comparabil cu injecțiile cu acid hialuronic, pe care le-am încercat și înainte. Crema le înlocuiește cu succes, acționează doar nedureros și nu schimbă expresiile feței, permițându-vă să rămâneți natural. Și ce economii!

Vă recomand să încercați crema Moleculica și să trageți propriile concluzii.